úterý 5. června 2018

Radovánky na Zbytkách


Dne 2. 6. oslavily děti z MŠ a ZŠ Zbytky svůj den na školním hřišti. Po důkladné přípravě celého programu, který měli na starost rodiče, byly Radovánky zahájeny. Nejprve se představily děti za doprovodu svých pedagogů s připraveným vystoupením. Následovalo pasování budoucích prvňáčků a pak již byla dětem vyhrazená volná zábava, které zde bylo opravdu nespočetně.

Úspěch měly všechny atrakce, ale zřejmě tou nejzábavnější byly skákací hrady, jež byly doslova obklopeny davem dětí čekajících na možnost se zde vyřádit. Děti se také mohly svézt na poníkovi, čehož často využívaly nebo si jej alespoň hladily či krmily. Na své si přišli i nadšenci hasičů, kteří dětem připravili zábavný program zakončený oblíbenou chladivou pěnou, do níž se děti radostně vrhaly. K dispozici bylo také malování na obličej, výroba magnetek nebo odznaků, airbrush, vodní dělo apod. Oblíbenou pochutinou se stal popcorn, který nesměl chybět u žádného stolu. Pro zahnání hladu byla připravena pizza a další oblíbené pokrmy.

Děkujeme všem, kteří se podíleli na přípravě zábavného odpoledne pro děti, tak jako rodině Šlampiakové za hudební doprovod, rodině Grygarové za přípravu klobás, maminkám za upečení výborných dobrot, SDH – Nerad za poučné zpestření oslavy, ČSCH poštovních holubů za propůjčení prostor klubovny, poníkovi a jeho majitelce za vynikající výkon při vožení dětí a pochopitelně i dohledu u skákacích hradů, které spolu s dalšími atrakcemi a volnými vstupenkami do kina zajistila K3 Bohumín.

Děkujeme také všem sponzorům, kteří nás celoročně podporují a našim dětem tentokrát umožnili strávit nádherné odpoledne se svými rodiči a kamarády díky finanční nebo hmotné pomoci. Jedná se především o PM stavby, s.r.o., Květinářství Rudolf Klečka, s.r.o., Řeznictví a uzenářství Josef Wojtas, Interiéry Tomáš Papala, Restaurace a penzion Lutena, MDS Gallus s.r.o., Rychvaldská pekárna, Obec Dolní Lutyně, manželé Škutovi, Mališovi, rodina Kolískova.

Nakonec mi již nezbývá nic jiného než dětem popřát krásné, sluncem zalité nadcházející prázdniny a letní dny.

Jana Vašková












Žádné komentáře:

Okomentovat