neděle 13. března 2016

Maškarní karneval


V neděli 6. 3. jsme se jako každý rok sešli v KD v Dolní Lutyni, abychom se pochlubili svými dětmi v maskách. Byly k vidění princezny, víly, zvířátka, čerti, upíři, vojáci, indiáni a další hvězdy dětského světa. Za promenádu ve svých maškarách byly všechny ratolesti odměněny malou drobností a také dostaly něco k snědku. Účast byla trochu nižší, než je obvyklé. Děti MŠ totiž skolily neštovice, a tak se jich mohla dostavit sotva polovina.


To ale v žádném případě nebránilo ostatním, aby se zaujetím sledovali program Klaunů z Balónkova. Děti i rodiče se mohli pobavit u jejich taneční choreografie a písniček a obdivovali drobná kouzla. Každé dítě si z tohoto odpoledne odneslo úlovek v podobě drobnosti vyrobené z tvarovacích balónků. Náročnější výtvory si děti musely zasloužit v soutěžích a na závěr jim klauni vyrobili ještě několik maličkostí na cestu domů.


U baru se mohli všichni přítomni občerstvit a každé dítko MŠ a ZŠ navíc obdrželo ještě dárek pořízený z fondu SRPŠ.


Stejně jako každý rok by se tato oblíbená akce nemohla konat bez pomoci aktivních maminek 
a tatínků. Patří jim velké díky za zajištění občerstvení, napečení sladkostí a slaného pečiva, vyrobení jednohubek a chlebíčků. Velké poděkování náleží také učitelům ze ZŠ a MŠ, kteří jsou kdykoli nápomocni. Pomáhají s výzdobou sálu a svou účastí nás chodí podporovat. Poděkování rozhodně zaslouží také řeznictví Wojtas, které již léta na našich akcích funguje jako sponzor uzenin.


Za SRPŠ při ZŠ a MŠ na Zbytkách Břízová Michaela.


Fotky ZDE: http://mszbytky.rajce.idnes.cz/Maskarni_karneval

Žádné komentáře:

Okomentovat